• OTVÁRAME!!!

          • Milí Stonožkári! V súvislosti s otváraním škôl a školských zariadení odo dňa 10. januára 2022 Vás chceme informovať, že CVČ Senica obnovuje prezenčné vyučovanie a prevádzku od pondelka 10. januára 2022. Činnosť záujmových útvarov v CVČ bude prebiehať podľa pravidelného Rozvrhu hodín. Prosíme Vás a odporúčame, aby ste využili možnosť domáceho Ag samotestovania podľa ŠKOLSKÉHO SEMAFORA (teda dvakrát do týždňa). Pre účely domáceho samotestovania využite samotesty zo svojej kmeňovej školy.

            Podmienkou pre vstup do CVČ je Vyhlásenie o bezpríznakovosti a rúško pre všetky deti od 1.ročníka ZŠ. Dospelí členovia krúžkov musia mať respirátor. Prosíme o dôsledné dodržiavanie protipandemických opatrení v našom zariadení!

            V prípade zmien Vás budeme okamžite informovať. Tešíme sa na Vás!

            Viac nájdete na: https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/

          • 27. ročník Šalianskeho Maťka

          • UPOZORNENIE ! ! ! ! V súvislosti so zmenou v pandemických opatreniach k 30.11.2021, posúva vyhlasovateľ súťaže (MO MS Šaľa) termíny jednotlivých súťažných kôl o 1 MESIAC. Tozn. školské kolá do 31.1.2022, okresné kolá do 28.2.2022, krajské kolá do 31.3.2022 (túto zmenu pridalo CVČ Senica na základe tel. rozhovoru s pánom Hikkelom) CVČ Senica plánuje v tomto prípade okresné kolo v poslednom februárovom týždni, alebo hneď po jarných prázdninách. Prihlášky s informáciami sú už na základných školách! Popr. sú na vyžiadanie v CVČ (Kopecká)

          • Krúžky od 29.11.2021

          • Na základe Rozhodnutia MŠVVaŠ SR č. 2020/21911:1-A1810 z 15.11.2021 od 29.11.2021 CVČ Senica pozastavuje činnosť všetkých krúžkov, okrem šachového krúžku. Šachový krúžok pokračuje v dištančnej činnostri formou online stretnutí. Nášmu rozhodnutiu predchádzali konzultácie s vedúcimi krúžkov.

          • Činnosť CVČ od 15.11.2021

          • Stanovisko k realizácii krúžkov v CVČ Senica v čiernej farbe covid automatu. Nášmu stanovisku k realizácii krúžkov online/individuálne/nerealizácii krúžkov, predchádzal prieskum prostredníctvom mailovej, telefonickej, sms,  inej komunikácie medzi zákonnými zástupcami našich členov krúžkov. Po konzultácii so zriaďovateľom Mestom Senica sme sa rozhodli, že k realizácii online krúžkov pristúpime len v tom prípade, ak s nimi bude súhlasiť 75% a viac zapísaných členov daného krúžku. V opačnom prípade sa jednotlivé krúžky realizovať nebudú. Platby za krúžky - alikvotná čiastka sa presunie do 2.polroku 2021/22 len členom tých krúžkov, ktoré sa nerealizovali v žiadnej forme. V prípade, že krúžok sa realizoval online alebo individuálne a niektorý jeho člen sa nezúčastňoval, nemá nárok na presunutie alikvotnej čiastky poplatku do 2.polroku, ani mu tento poplatok nebude vrátený. ĎAKUJEME za pochopenie.

          • Oznam

          • Vážení  Stonožkári – deti, rodičia, kamaráti.

            Nakoľko je od pondelka 15.11.2021 okres Senica v čiernej farbe Covid automatu, musíme aj my pristúpiť ešte k prísnejším opatreniam. Centrum voľného času ako školské zariadenie patrí pod MŠVVaŠ SR a riadi sa Školským semaforom, ktorý je pre nás prísnejší ako pre ZŠ, MŠ. Prezenčne môžeme robiť len individuálne krúžky a všetky ostatné dištančne. Už v týchto chvíľach Vám vedúci krúžkov pripravujú/rozposielajú oznamy, kde zároveň zisťujeme Váš záujem o túto formu „stretnutí“. Ku každému krúžku budeme pristupovať samostatne a rozhodujúce bude stanovisko väčšiny z Vás. V prípade, že bude krúžok prebiehať dištančne začneme v 2.polovici budúceho týždňa a členom krúžku nebude vrátený finančný príspevok. V prípade, že o dištančné vyučovanie nebude záujem, alikvotná čiastka z finančného príspevku Vám bude presunutá do 2.polroku. Prosíme Vás, aby ste sa hneď vyjadrili, nakoľko až následne po uzávierke prieskumu sa pustíme do následnej organizácie našej práce. Najneskôr v pondelok/utorok Vám poskytneme stanovisko k situácii. Sledujte, prosíme Vás, svoje  mailové schránky (sms, messengeer). ĎAKUJEME za pochopenie a podporu. Aj vďaka Vám a veľkej podpore zriaďovateľa zvládneme aj toto ťažké obdobie. Pevné zdravie všetkým!

          • Čo potom?

          • Vyhodnotenie literárnej súťaže. Viac info nájdete v záložke Študentský parlament

          • Otvárame 🤩

          • Vážení rodičia, naše milé deti.

            Oznamujeme Vám , že v pondelok 17.5.2021 opäť otvárame a obnovujeme činnosť krúžkov CVČ (Centra voľného času).

            Na to, aby ste mohli krúžok navštevovať, potrebujeme:

            • vždy na začiatku krúžku predložiť vedúcej podpísané tlačivo "Vyhlásenie o bezinfekčnosti". Pripravili sme ho šetrne k prírode - bude len jedno, Vy tam každý týždeň dopíšete len dátum a podpis. POZOR! Deťom do 18 rokov ho podpisuje zákonný zástupca, plnoletí členovia krúžkov majú vlastné tlačivo (obe sú dole pod textom)
            • pri nástupe na 1.krúžok musíte mať zaplatený poplatok. Niektorí ste zaplatili už v októbri, Vám platbu prenesieme a alikvotnú čiastku vrátime po ukončení školského roku. Vy, ktorí ste ešte neplatili, stačí, keď zaplatíte 1 mesiac (podľa kategórie: deti v MC 2,00 Eur, mamičky v MC 3,00 Eur, deti do 5 rokov na iných krúžkoch 6,00 Eur, deti a mládež od 5-15 rokov 8,00 Eur, dospelá osoba od 18 do 30 rokov 15,00 Eur. Naši členovia s trvalým pobytom mimo Senice majú poplatok vyšší, ak ich obec neprispieva na našu činnosť). Číslo účtu: IBAN: SK10 5600 0000 0092 1034 4005, špecifický symbol: číslo krúžku (máte ich v prílohe), variabilný symbol: 2021, do poznámky uviesť meno a priezvisko dieťaťa a krúžok)
            • dieťa od 6 rokov musí mať počas krúžku prekryté horné dýchacie cesty rúškom (mimo športových aktivít)
            • sprievodcovia detí majú vstup do budovy zakázaný (s výnimkou vstupu do vestibulu pred 1.krúžkom za účelom prevzatia čistých tlačív)
            • v prílohe máte aj tlačivo "Súhlas so spracovaním osobných údajov", ak ste ho nevypisovali na začiatku školského roku prosíme ho priniesť vypísané!
            • V prípade, že si tlačivá nemáte kde vytlačiť, budú k dispozícii pred začiatkom 1.krúžku v CVČ, príďte si ho vypísať
            • krúžková činnosť bude ukončená v týždni od 14. do 18.júna 2021 (príprava CVČ na letnú činnosť)
            • deti sa prezúvajú, obuv a veci však berú so sebou do učebne (v budove CVČ)
            • prosíme, aby mali so sebou náhradné rúško, príp. vlastnú dezinfekciu (ak im naša nevyhovuje)

            VÁŠ KRÚŽOK JE V ROZVRHU: deň/čas/miesto

            Prosíme, aby ste nám dali spätnú väzbu, či sa k nám opäť pripojíte, veľmi nám to uľahčí ďalšiu prácu.

            Tešíme sa na Vás, Vaši CVČkári :-)