• OZNAM

          • Vážení rodičia, deti a plnoletí členovia záujmových útvarov (krúžkov)

            Podľa aktuálneho školského semaforu z 19.1.2022 sa mimovyučovacie aktivity organizujú na základe uznesenia vlády SR č. 29 z 12.1.2022, ktorým bol schválený „Návrh opatrení proti SARS-CoV-2 (variant Omikron)“ a aktuálne platnú vyhlášku 5/2022 Úradu verejného zdravotníctva SR, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k obmedzeniam hromadných podujatí.

            • Dieťa do 12 rokov a 2 mesiacov sa zúčastňuje krúžkov bez obmedzenia, avšak s dôrazne odporúčaným režimom OTP
            • Dieťa od 12 rokov a 2 mesiacov sa zúčastňuje krúžkov iba za podmienky platného režimu OTP.

            Za osobu v režime očkovaná, testovaná, alebo prekonala ochorenie COVID-19 (ďalej len „ osoba v režime OTP“) sa na účely tejto vyhlášky považuje:

            a) osoba kompletne očkovaná,

            b) osoba, ktorá je schopná sa preukázať negatívnym výsledkom testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín od odberu v prípade RT-PCR alebo LAMP testu alebo 48 hodín od odberu v prípade antigénového testu; u detí do 18 rokov sa za antigénový test považuje test vykonaný v domácom prostredí v rámci výchovno-vzdelávacieho procesu v školách,

            c) osoba, ktorá prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami,

            d) osoba podľa odseku 1 písm. b).

            Na účel testovania  detí do 18 rokov môže byť použitý aj ATG samotest zo školy nie starší ako 48 hodín a jeho potvrdenie môže potvrdiť rodič (na našom tlačive)

            • Osoby od 18 rokov sa zúčastňujú krúžkov iba za podmienky platného režimu OTP.

            Ak nespĺňajú „OP“, musia sa preukázať negatívnym výsledkom testu nie starším ako 72 hodín v prípade RT-PCR testu, LAMP testu alebo 48 hodín od odberu v prípade ATG testu v špecializovanom zariadení  (oficiálnom odbernom mieste)!

            Za účelom šetrenia papierom sme vytvorili opäť jedno tlačivo, ktoré obsahuje *Oznámenie o výnimke z karantény, *Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti a *Potvrdenie o vykonaní testu s negatívnym výsledkom – opäť do jednej tabuľky. Toto tlačivo ste povinní (a my Vás o to prosíme) podpísané a s aktuálnym dátumom nosiť na krúžky(rovnako ako doteraz). Mrzí nás množstvo byrokracie, avšak veľmi nám záleží na tom, aby naše zariadenie ostalo otvorené a všetci sme boli zdraví.

            ĎAKUJEME za pochopenie.

          • OTVÁRAME!!!

          • Milí Stonožkári! V súvislosti s otváraním škôl a školských zariadení odo dňa 10. januára 2022 Vás chceme informovať, že CVČ Senica obnovuje prezenčné vyučovanie a prevádzku od pondelka 10. januára 2022. Činnosť záujmových útvarov v CVČ bude prebiehať podľa pravidelného Rozvrhu hodín. Prosíme Vás a odporúčame, aby ste využili možnosť domáceho Ag samotestovania podľa ŠKOLSKÉHO SEMAFORA (teda dvakrát do týždňa). Pre účely domáceho samotestovania využite samotesty zo svojej kmeňovej školy.

            Podmienkou pre vstup do CVČ je Vyhlásenie o bezpríznakovosti a rúško pre všetky deti od 1.ročníka ZŠ. Dospelí členovia krúžkov musia mať respirátor. Prosíme o dôsledné dodržiavanie protipandemických opatrení v našom zariadení!

            V prípade zmien Vás budeme okamžite informovať. Tešíme sa na Vás!

            Viac nájdete na: https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/