• Darujte 2% z daní !!

          • Milí rodičia, pracujúca mládež, naši fanúšikovia, priatelia a známi. Doba je náročná, ale niektoré zákonitosti zostali priaznivé - stačí len trocha vášho času a dobrý skutok je na svete – venovanie 2% (resp.3%) z vašich daní  za rok 2021. Zároveň ďakujeme za vašu minuloročnú finančnú pomoc. Vďaka nej sme dopriali mládeži v CVČ nové pomôcky k aktivitám, podporili literárnu súťaž a letný tábor CVČ. V tomto roku plánujeme vybudovať v CVČfunkčný dvor s okrasnou záhradkou a prostriedky z 2 % daní by sme radi využili na vybudovanie altánku v dvore. Najmä pre činnosť detí a mládeže v jarných a letných mesiacoch. Veríme, že sa s vami na tejto činnosti stretneme i ako dobrovoľníci a pomôžeme tak dobrej veci spoločne.

            Termín do kedy môžete požiadať svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania daní  a vystavenie potvrdenia, je do 15.2.2022. Ten do 30.3.2022 vydá Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov a vy vyplníte Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane. (týka sa to i živnostníkov a podnikateľov, nie len zamestnávateľov) Obe tlačivá treba odovzdať do 30.4.2022 na príslušnom Daňovom úrade. Vyhlásenie nájdete na stiahnutie na webe CVČ Senica. (ide o OZ Študentský parlament mesta Senica, ktorý pôsobí pri CVČ). Vyplnené tlačivá môžete priniesť do CVČ, doručíme ich včas na Daňový úrad.

            Čisté tlačivá poskytnú aj na Daňových úradoch, len tam treba správne vyplniť IČO - 52861422 a správne obchodné meno: Študentský parlament mesta Senica.

            Ďakujeme. Budeme vďační za každé jedno rozhodnutie k tomuto činu! A tešíme sa na stretnutie v novom altánku a na podujatiach na vynovenom dvore CVČ.